Feestelijke opening op 14 juni!

 

Op woensdagmiddag 14 juni is het landelijke buitenspeeldag. Op deze dag wordt Natuurspeelplaats Heer feestelijk geopend. Van harte welkom!

In de afgelopen jaren hebben veel vrijwilligers, waaronder heel veel ouders, hard gewerkt om de oude speelplaats te veranderen in een mooie en uitdagende natuurspeelplaats. Op deze blog kunt u daar van alles over lezen. Nu zijn de grote klussen allemaal min of meer afgerond en willen we de speelplaats officieel openen.

De officiële opening is op 14 juni om 12.45 uur en zal ongeveer een kwartier duren. Daarna is er volop gelegenheid voor de kinderen om buiten te spelen. Er zijn extra spelletjes georganiseerd en het CNME zal een workshop hutten bouwen verzorgen voor kinderen vanaf 8 jaar. Het duurt tot 15.00 uur.

We willen deze mooie speelplaats graag delen met kinderen uit de buurt. Vanaf 14 juni kunnen kinderen uit de buurt na schooltijd ook op de natuurspeelplaats spelen. Als het hek geopend is zijn kinderen tot 12 jaar en hun ouders, opa of oma van harte welkom.  Er staan bankjes en picknicktafels en er zijn zowel zon- als schaduwplekken. Het hek wordt gesloten als de laatste leerkracht naar huis gaat. Er is na schooltijd geen toezicht van leerkrachten.

We vinden het leuk vinden om je op 14 juni te ontmoeten!

Natuurspeelplaats Heer ligt bij Kindcentrum Heer dat bestaat uit PC Basisschool Suringar en MIK Peuteropvang Taman Kanak Kanak, Ridder van Heerstraat 10 in Heer, Maastricht.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s