Samenwerking

Natuurspeelplaats Heer wordt gerealiseerd door de samenwerking van veel mensen en organisaties. Hierbij zijn heel veel vrijwilligers: ouders, kinderen, buren, leerkrachten (in hun vrije tijd aan het werk op de speelplaats!) en anderen. De volgende organisaties zijn betrokken:

kindcentrum Heer bord

Kindcentrum Heer bestaat uit de protestants christelijke basisschool Suringar en peuterspeelzaal Taman Kanak Kanak. Het kindcentrum steunt de plannen voor de natuurspeelplaats van harte door de speelplaats beschikbaar te stellen, ook voor kinderen uit de buurt. De vorming van de natuurspeelplaats is onderdeel van het beleid voor de Gezonde School. De Suringarschool levert ook een financiële bijdrage.

gemeente maastricht logoBuurtplatform Heer - Maastricht

De gemeente Maastricht heeft een subsidie verleent voor de natuurspeelplaats vanuit de tender Meer voor Elkaar: Samenwerken over grenzen. Als ouders hebben we ons plan voor de natuurspeelplaats samen met Buurtplatform Heer ingediend omdat de realisatie van de natuurspeelplaats de samenwerking tussen veel verschillende mensen bevorderd en goed is voor de sociale samenhang in de buurt. We zijn blij dat de gemeente dit ook zo heeft beoordeeld en ons de subsidie heeft toegekend.

elisabeth strouvenstadsgoud logo

Stichting Elisabeth Strouven heeft via Stadsgoud een subsidie verleent. Na een spannende finale op 19 april 2015 werd ons plan beloont met een bedrag van 13.250 euro waarvan we speelmogelijkheden kunnen aanleggen. Een verslag van de finale is te lezen op de website van Stadsgoud.

 

Serve the city logo

Serve the City Maastricht heeft ons 2 dagen praktisch geholpen met de realisatie van de natuurspeelplaats. Op de eerste dag (februari 2015) waren er ongeveer 80 vrijwilligers aan het werk en op de tweede dag (mei 2016) ongeveer 50!

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s